Team Rynkebyn toiminnasta vastaa Team Rynkeby -säätiö, joka on järjestäytynyt seuraavasti.

Team Rynkeby Säätiön hallituksessa on seitsemän jäsentä: Mark Hemmingsen (hallituksen puheenjohtaja), Toimitusjohtaja Rynkeby Foods, Peter Frank Andersen (varapuheenjohtaja), Magnus Berndtsson, Toimitusjohtaja Eckes-Granini Ruotsi, Torsten Fröhlich, Johtaja Taloushallinto Eckes-Granini Group GmbH, Juha Helokoski, Toimitusjohtaja Eckes-Granini Suomi, Katrine Bjerrum, Marketing Director Rynkeby Foods ja Heidi Frederikke Sigdal, Journalist.

LUE LISÄÄ: Lataa Team Rynkeby -säätiön säännöt

Team Rynkebytä johtaa Team Rynkeby -säätiön toimitusjohtaja yhdessä kunkin osallistujamaan maajohtajan kanssa. Maajohtaja tukee oman maansa joukkueiden toimintaa tiiviissä yhteistyössä niiden ohjausryhmien ja osallistujien kanssa.

Kutakin joukkuetta johtaa kapteeni yhdessä ohjausryhmän kanssa, johon kuuluu joukko erilaisia taitoja omaavia osallistujia. Lisäksi jokaisessa joukkueessa on avainhenkilöitä, jotka vastaavat muun muassa taloudesta, sponsoreista, PR:stä ja huollosta. Nämä henkilöt voivat muodostaa joukkueen ohjausryhmän, mutta se ei ole välttämätöntä.