Organisaatio

2 026 pyöräilijää

Tällä kaudella Team Rynkebyhyn osallistuu 2 026 kuntopyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 62 paikalliseen joukkueeseen 9 eri maassa.

4 500 sponsoria

Kaudella 2022 tukenamme oli 4 500 sponsoria, jotka antoivat oman panoksensa joko rahalahjoituksen muodossa tai tarjoamalla projektin toteuttamisen kannalta hyödyllisiä luontoissuorituksia.

10,4 miljoonaa euroa

Vuonna 2022 lahjoitimme 10,4 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatioille.

Team Rynkebyn toiminnasta vastaa Team Rynkeby -säätiö, joka on järjestäytynyt seuraavasti.

Team Rynkeby Säätiön hallituksessa on seitsemän jäsentä: Mark Hemmingsen (hallituksen puheenjohtaja), Toimitusjohtaja Rynkeby Foods, Peter Frank Andersen (varapuheenjohtaja), Magnus Berndtsson, Toimitusjohtaja Eckes-Granini Ruotsi, Torsten Fröhlich, Johtaja Taloushallinto Eckes-Granini Group GmbH, Juha Helokoski, Toimitusjohtaja Eckes-Granini Suomi, Morten Nielsen, Commercial Director Retail Rynkeby Foods ja Heidi Frederikke Sigdal, Journalist.

LUE LISÄÄ: Lataa Team Rynkeby -säätiön säännöt

Team Rynkebytä johtaa Team Rynkeby -säätiön toimitusjohtaja yhdessä kunkin osallistujamaan maajohtajan kanssa. Maajohtaja tukee oman maansa joukkueiden toimintaa tiiviissä yhteistyössä niiden ohjausryhmien ja osallistujien kanssa.

Lisäksi Team Rynkeby -säätiössä on talousjohtaja, joka on vastuussa koko projektin talousasioista, sekä talousassistentti, joka vastaa sponsoreiden laskuttamisesta sekä muista hallinnollisista tehtävistä, muun muassa IT-tuen tarjoamisesta osallistujille.

Kutakin joukkuetta johtaa kapteeni yhdessä ohjausryhmän kanssa, johon kuuluu joukko erilaisia taitoja omaavia osallistujia. Lisäksi jokaisessa joukkueessa on avainhenkilöitä, jotka vastaavat muun muassa taloudesta, sponsoreista, PR:stä ja huollosta. Nämä henkilöt voivat muodostaa joukkueen ohjausryhmän, mutta se ei ole välttämätöntä.

Organisaatiokaavio