Team Rynkeby on hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilemme joka vuosi Pariisiin kerätäksemme rahaa vakavasti sairaille lapsille. Jotta onnistumme tässä, tarvitsemme pyöräilijöiden lisäksi muitakin joukkueen jäseniä. Team Rynkebyn huollon jäsenenä matkustat Pariisiin yhdessä pyöräilijöiden kanssa ja olet korvaamaton osa tiimiä.

Huollon jäsenenä tärkein tehtäväsi on varmistaa, että joukkueen mieliala pysyy korkealla pitkien tien päällä vietettyjen päivien jälkeen. Varmistat, että ajajien ei tarvitse ajatella mitään muuta kuin polkemista. Tarkemmin sanottuna, huolto suorittaa tehtäviä, joihin kuuluvat mm.: huoltorekan ja -autojen ajaminen, pyörän ketjujen voitelu ja renkaiden vaihtaminen, ohjeiden antaminen, ruokavarastojen täydentäminen ja ruuan valmistaminen sekä joukkueen kirjaaminen sisälle hotelliin. Yhteinen nimittäjä on: Pariisiin ei päästä ilman huoltoa.

 

Käytännön tietoa

    • Tour de Paris 23/24 järjestetään 28. kesäkuuta – 6. heinäkuuta 2024.
    • Joukkueet ajavat ns. prologit ennen tätä, tarkista oman paikkakuntasi lähtöaika kapteenistolta
    • Huolto vastaa itse suurimmasta osasta kuluja. Huollon osallistujan hinta kaudella 2023/2024 on 550€ (sis. hotellit, joissa on jaetut kahden hengen huoneet ja puolihoidot).
    • Jos olet kiinnostunut tai sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia paikalliselle kapteenille (katso tiedot alla).