Kerro sponsoroinnista

Sponsorointi on positiivinen tapa vaikuttaa

Sosiaalinen vastuullisuus

Sponsorointi vahvistaa positiivista yrityskuvaa: se on osoitus yrityksen vastuullisuudesta esimerkiksi ihmisoikeuksien, ilmaston ja ympäristön suojelussa sekä vakavasti sairaiden lasten tukemisessa.

Arvostusta ja tunnustusta

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit arvostavat varmasti yrityksenne panosta toimiessanne sponsorina, ja työntekijät voivat olla ylpeitä siitä, että oma yritys on mukana auttamassa hyvän asian puolesta

Näin voitte kertoa sponsoroinnista yrityksenne viestinnässä

"We support Team Rynkeby" -banneri

Voitte ladata sponsoribannerin ja ottaa sen käyttöön esimerkiksi sähköpostiviestien allekirjoituksessa tai yrityksenne verkkosivuston alatunnisteessa. Banneri on helppo tapa kertoa Team Rynkebyn sponsorina toimimisesta ja antaa samalla arvokasta näkyvyyttä Aamu Säätiölle ja Sylvalle.

Graafiset elementit

Täältä voitte ladata esimerkiksi Team Rynkebyn logon ja muita graafisia elementtejä käytettäväksi yrityksenne markkinoinnissa.

Pressikuvat

Pressikuvat ovat vapaasti käytettävissä yrityksenne markkinoinnissa. Koostamamme kuvagalleria sisältää paljon kuvia iloisista pyöräilijöistä ja upeista hyväntekijöistämme.

Facebook, Instagram ja LinkedIn

Sosiaalista vastuullisuutta kannattaa tuoda esille yrityksenne somekanavilla, mutta viesti voi olla hyvä jakaa useaan osaan, jotta se tavoittaa mahdollisimman monet. Voitte myös kannustaa seuraajianne osallistumaan varainkeruuseen ja tekemään lahjoituksen Team Rynkebyn kautta Aamu Säätiölle MobilePaylla tai Sylvalle omakeräykseen.  Inspiraatiota somepostauksiin voitte hakea täältä.

Uutinen, lehdistötiedote tai uutiskirje

Voitte ottaa mallia Team Rynkebyn sponsoroinnista kertovan uutisen tai lehdistötiedotteen kirjoittamiseen tästä esimerkistä.

Professional CSR-film

In collaboration with Team Rynkeby's video journalist, Asger Jørgensen, you have the opportunity to produce a professional CSR film, where you can tell why you support Aamu Säätiö and Sylva ry through the Team Rynkeby project. The price is DKK 7,500 excl. VAT and possibly transport from Copenhagen.

Sisäinen viestintä
Muistattehan jakaa tietoa sponsoroinnista myös työntekijöillenne hyödyntämällä esimerkiksi yrityksen sisäisiä viestintäkanavia: infotauluja, aloitusnäyttöjä ja erilaisia painettuja materiaaleja. Olipa lahjoituksenne pieni tai suuri, voitte olla siitä ylpeitä – upeaa, että olette mukana auttamassa!

Contact

Lea Koivisto

Country Manager

lmck@team-rynkeby.com

+358 40 551 8159