Olen Petteri ja tämä on minun seitsemäs perättäinen Team Rynkeby kauteni. Aiemmin olen ollut pyöräilijänä Espoon ja Tampereen joukkueissa, sekä kapteenina Espoon joukkueessa. Tällä kaudella toimin Helsingin joukkueen kapteenina.

Minua Team Rynkeby projektissa kiehtoo hyväntekeväisyys syöpään sairastuneiden lasten auttamiseksi, sekä joukkueen ja joukkueiden välinen yhteisöllisyys.  On mahtavaa seurata, kun toisilleen täysin vieraat ja eritaustaiset ihmiset hitsautuvat vuoden aikana upeaksi yhteisöksi missä hehkuu lämmin välittämisen henki. Pyöräily tuo sitten siinä samalla, kuin kirsikkana kakussa hyvän fyysisen kunnon, joka auttaa jaksamaan arjen haasteissa, sekä tietty joka kesäisen uskomattoman seikkailun pyörien päällä. Mikä mahtavinta niin tänä kesänä seikkailu taas viimein huipentuu Pariisiin. Olen saanut näiden vuosien aikana lukemattoman määrän uusia ystäviä ja päässyt laajentamaan verkostojani. En keksi toista harrastusta missä saisin tutustua niin moneen uuteen upeaan persoonaan vuoden aikana?  Myös isäni ja veljeni ovat osallistuneet tähän projektiin.

Helsingin kauden -22 joukkue on henkilömäärältään yksi suurimmista ja veikkaan, että ikähaarukaltaan nuorin. Joukkueen keski-ikä on reilusti alle 40 vuotta! Olen todella iloinen, että Helsingin joukkue vetää nuoria puoleensa.