Lasten auttaminen on ehkä tärkeintä mitä voi olla. He ovat viattomia vaikeuksiin, oli sitten kyseessä sairaus tai muu vastoinkäyminen mitä nyt elämässä voi olla. Meidän aikuisten vastuulla huolehtia, että lapsillamme on kaikki edellytykset myös terveyden puolesta tehdä tulevaisuutta, sillä sitähän he kohta tekevät.  Team Rynkebyn tekeminen tukee mielestäni täydellisesti näitä tavoitteita.

Kolmatta kertaa olen lähtenyt pitkälle matkalle kohti Pariisia, jonka päätarkoitus on tukea Aamusäätiötä ja Sylva ry:tä työssään.

Oma roolini on tietenkin olla osa joukkuetta pyöräilijänä. Kapteenina minulla on myös toisenlainen näkökulma. Itse koen, että tärkein tehtäväni on luoda sellainen ilmapiiri, että kaikki tuntevat olevansa kotona Järvi-Suomen joukkueessa.

Sinulle, joka luet tätä sillä mielellä, että haluat olla joskus mukana: tämä ei ole yksilösuoritus vaan mahtava yhteistyöprojekti. Projektissa mukanaolevana saat reppuun paljon oppia, jota voi hyödyntää muussakin elämässä. Ja tietenkin itse kokemus on huikea, jonka tajuaa, kun saapuu Pariisiin tuhansien ihmisten hurratessa!

Auttamalla kaveria olen parhaiten hyödyksi koko Team Rynkeby-projektille.