Team Rynkeby Oulu

3 ominaisuutta

Haluamme tehdä hyvää

Meitä yhdistää kova tahto auttaa ja tukea vakavasti sairastuneita lapsia ja heidän läheisiään, kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

Teemme yhdessä

Meidän vahvuutemme on yhteisöllisyys, teemme asioita yhdessä, autamme ja tuemme toisiamme. Emme moiti vaan kannustamme yhteiseen hyvään päämäärään.

Arvostamme toisiamme

Jokainen meistä on joukkueen tärkeä lenkki, jota ilman emme pärjää. Arvostamme toisiamme, mielipiteitä, erilaisuutta,  arvoja, käsityksiä ja huomioimme ne toiminnassamme.

TAPAA TIIMIN KAPTEENI

Ensimmäinen vuoteni viime kaudella oli unohtumaton kokemus ja siksi päätös lähteä tänä vuonna uudelleen mukaan oli lopulta helppo. Oulun joukkueessa korostuu yhdessä tekeminen sekä toistemme tukeminen ja arvostaminen; yhdessä olemme vahvoja ja jokaisella joukkueen jäsenellä on oma tärkeä roolinsa. Haluankin korostaa sitä, että toiminta Team Rynkebyssä on nimensä mukaisesti tiimityötä, kannustamme ja autamme toisiamme kaikessa toiminnassamme.

Tänäkin vuonna joukkueessamme on mukana erilaisessa elämäntilanteessa olevia jäseniä, nuoria ja vähän vanhempia – olemme sopiva sekoitus veteraaneja ja uusia jäseniä. Meitä yhdistää ennen kaikkea työskenteleminen vakavasti sairaiden lasten hyväksi, varojen kerääminen ja harjoittelu tapahtuu yhdessä. Kauden aikana rakennamme hymyssä suin joukkueestamme yhteen hiileen puhaltavan tiimin, jollaista heinäkuussa Pariisin matkallamme tarvitaan.

Teuvo Tuorila, Team Manager

Miksi me teemme tätä?

"Viimevuotisen ensimmäisen kauteni jälkeen ainoa kysymys itselleni oli: "Miksi en lähtisi mukaan myös seuraavalle kaudelle?" En löytänyt yhtään hyvää syytä jäädä pois, joten täällä ollaan taas, sen verran mahtava oli kokemus koko kaudesta kaikkine tapahtumineen. Hyväntekeminen kaikkein pienimmille,  jokainen saatu uusi sponsori, varainkeruut eri tapahtumissa, rapakelit yhteislenkeillä, ensimmäiset sataset maantiepyörällä, Pariisin matkan upeat reitit ja saapuminen perille puistoon, sekä tämä joukkueen yhteenhitsautuminen ja toistemme kannustaminen uskomattomiin suorituksiin, oli niitä asioita, joita olisin jäänyt kaipaamaan. Tänä vuonna olen mukana huollossa, huomasin ajajana kuinka suuri merkitys huollolla on joukkueen hyvinvoinnille, haluan olla osaltani turvaamassa onnistunutta matkaa joukkueemme jokaiselle jäsenelle."

- Ritva, huolto

"Olen harrastellut erilaisia kestävyyslajeja viimeiset 15 vuotta osallistuen maratoneille, massahiihtoihin, pyöräilytapahtumiin, Jukolan viesteihin ja triathloneille. Olikin vain ajan kysymys milloin haen mukaan Team Rynkeby joukkueeseen Oulussa ja viime kesänä viimein päätin hakea enkä hetkeäkään ole päätöstäni katunut. Tässä toiminnassa yhdistyy aika moni sellainen mukava asia jota harrastuksissani arvostan: tosi mukava porukka ja porukassa puuhastelu, liikunnan riemut ja siitä saatava energia ja yhteisen hyvän asian eteen tehtävä työ. Tiimin navivastaavana fiilistelen jo upeita reittejä joita ensi kesänä pääsemme ajamaan ja huipentamaan tämän hienon projektimme." 

- Jarkko, pyöräilijä

Haluatko liittyä mukaan?

Hae mukaan osaksi joukkuetta Pariisi 2023
Hae mukaan osaksi joukkuetta Pariisi 2023

Käytännön tietoja

Tärkeitä päivämääriä

Kauppakeskuspyöräily

Pohjoismaiden suurin sisäpyöräilytapahtuma jossa osallistujat yhdessä polkevat taistellakseen lasten syövän voittamiseksi.

Koulujuoksu on pohjoismaiden suurin liikunta- ja hyväntekeväisyysjuoksu. 

200km + 200km. Joukkueemme kenraaliharjoitus.

HARJOITTELU

Talvi rakennetaan peruskuntokautta muun muassa useilla spinningtunneilla viikossa sekä viikoittaisella sauvakävelylenkillä erilaisissa maasto-olosuhteissa.

Keväällä kirmaamme maantielle heti kun tiet sulavat ja ajaminen siellä on turvallista. Tätä harrastammekin sitten noin kolme kertaa viikossa tapahtuvilla yhteislenkeillä niin kauan, kunnes Pariisin matka alkaa.

Kaikkia kannustetaan lisäksi omatoimiseen treenaamiseen oman kunnon kehittymisen mukaan, treenimatkan aikana hankimme asiantuntijoilta tietoa ja annamme erilaisia harjoitteluvinkkejä joukkueemme jäsenille.

Tukema

Nämä yritykset ja yhteisöt tukevat Team Rynkeby Oulun kautta vakavasti sairaita lapsia.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Paikallinen yhteyshenkilö

Teuvo Tuorila

Kapteeni

oulu@team-rynkeby.com

+358 50 310 4885

Simo Tammela

Varakapteeni

oulu@team-rynkeby.com

+358 40 530 6428